Vaihdot ja palautukset:
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksesta tulee kuitenkin ilmoittaa myyjälle ennen palauttamista joko sähköpostitse osoitteeseen info@twomoons.fi tai puhelimitse numeroon 040-7677795. Ilmoituksen tulee sisältää yhteystietosi ja tieto palautettavasta tuotteesta. 
Palauttaessasi tuotteita, asiakaspalautuksista veloitetaan palautusmaksu 10,90€. Palautusmaksu tulee maksaa tilillemme FI56 1544 3000 3395 69 ennen palautuksen lähettämistä. Jos toimituskulu on sisällytetty tarjoukseen, pidetetään palautuskuluina se summa joka on toimitusehdoissa määrätty tuotteen toimituskuluksi.
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksessa. Mikäli tuote rikkoutuu palautuksessa huolimattomasta pakkaamisesta johtuen, emme korvaa tuotetta. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, palautettavan tuotteen/tuotteiden hinta palautuu sinulle Klarna Checkout -maksupalvelun kautta (Huom! emme palauta postikuluja). 
Huomioithan, että Posti säilyttää tilauksesi toimipisteessä rajallisen ajan. Postin kautta noutamatta jätetyistä tilauksesta peritään käsittelymaksu 50€.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta.

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, niin sinun tulee tilata uusi tuote normaalisti. Huom! uudesta tilauksesta veloitetaan aina toimituskulut. Vaihdettavan tuotteen palautus tapahtuu yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, rahat palautuvat Klarna Checkout -maksupalvelun kautta.