Yrityksestä

Olen TwoMoons Butikkin perustaja Anna. Verkkokaupan tarina alkoi vuonna 2020 sitten, kun löysin intohimoa sisustukseen. Kouluttauduin sisustussuunnittelijaksi ja perustin verkkokaupan, jotta voin seurata unelmiani ja auttaakseni muita löytämään koteihin uutta ilmettä.

Tarjoamme myös sisussuunnitelun palveluja. Me kaikki tiedämme tuon tunteen, kun löydämme täydellisen koristeen tai huonekalun, joka tuo kotiimme uutta ilmettä ja persoonallisuutta. Itse asiassa, juuri tämän kaltaiset pienet asiat voivat suuresti vaikuttaa ja nostaa kodin tunnelman aivan uudelle tasolle.

Siksi tarjoammekin asiakkaillemme laajan valikoiman sisustustuotteita, jotka ovat sekä kauniita, että käytännöllisiä. Valikoima on monipuolinen ja edustaa erilaisia tyylejä, aina modernista skandinaavisesta minimalismista värikkääseen ja leikkisään boheemiin. Uskon, että kodin sisustamisen tulisi olla luova ja hauska prosessi, joka heijastaa meidän omaa persoonallisuutta. Tervetuloa TwoMoons Butikkin matkaan - matkaan kauniiden sisustustuotteiden maailmaan! 

TwoMoons Butikki kivijalkakauppa on nyt avattu Hyvinkäälle Kauppalankatu 2:seen.